Haring in dille-roomsaus

Haring in dille-roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Haring in dille-roomsaus lekker voor bij de borrel op de camping! Marineer de haring ruim van tevoren in een mix van crème fraîche, citroensap, rode ui en natuurlijk verse dille. Smullen maar!

15 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Haring in dille-roomsaus op tafel.

  1. Maak de haringen schoon en spoel ze even af onder de kraan. Dep ze droog en snijd ze in hapklare stukken. Leg ze op de bodem van de schaal.
  2. Mix alle overige ingrediënten door elkaar. Giet de saus over de haringen en zet de schaal afgedekt minimaal een nacht in de koelkast.
  3. Haal de schaal 1/2 - 1 uur voor het serveren uit de koelkast. Versier de haringen met wat dillegroen.
eet smakelijk