Schnitzels paneren

Schnitzels paneren

Smulweb imageSmulweb

Met wat hulp maak je eenvoudig een schnitzelparade! Maak zelf paneermeel en volg de stappen om de schnitzels goed te paneren. Klaar om te bakken.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Schnitzels paneren op tafel.

  1. Maak zelf paneermeel.
  2. Koop mooie naturel schnitzels.
  3. Doe een paar eetlepels bloem in de diepvrieszak en laat een schnitzel hierin zakken. Klem met de ene hand de zak dicht terwijl je met de andere de zak in beweging houdt tot de schnitzel helemaal bestoven is met bloem.
  4. Klop de gebroken eieren met de vork en peper en zout los in een bord.
  5. Doe in het andere bord een flinke laag paneermeel.
  6. Neem de bebloemde schnitzel uit de zak en laat hem aan de vork in het eimengsel zakken. Met de vork keren en wanneer het vlees helemaal bedekt is met ei, met de vork de schnitzel laten uitdruipen.
  7. Vervolgens in het paneermeel leggen en zorgen dat het totaal met paneermeel bedekt is.
  8. Klaar om te bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees