Stifado

Stifado

Smulweb imageSmulweb

Stifado, het traditionele Griekse stoofgerecht met gemarineerd rundvlees, sjalotten en tomatensaus. Met zijn exotische kruiden, heerlijke aromatische smaak en malse vlees is dit een culinaire ervaring waar je naar uitkijkt.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 400 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stifado op tafel.

  1. Snijd het vlees in dobbelstenen en bak ze in hete olie aan alle kanten bruin.
  2. Voeg de volgende negen ingrediënten toe en steek de kruidnagels in de ui. Leg de ui bij het vlees.
  3. Laat alles, goed afgedekt, ongeveer twee uur zachtjes stoven.
  4. Voeg de kleine uitjes erbij en laat alles samen nog een half uur stoven.
  5. Neem de grote ui eruit.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees