- 100 ml Water
- 20 g Bieslook vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Hartige borrelsoesjes met tonijnvulling op tafel.
- Verwarm de oven voor op 225 graden. Breng water, boter en kruiden aan de kook. Haal de pan van de warmtebron af. Voeg de bloem in één keer toe. Roer goed en zet de pan weer op de warmtebron. Roer nog een paar minuten goed door.
- Haal de pan nogmaals van de warmtebron en voeg één voor één de eieren toe. Roer goed door.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier of vet deze goed in. Maak met een koffielepel 25 bergjes op de bakplaat.
- Bak de soesjes 25 minuten.
- Laat de tonijn uitlekken. Snijd of knip de bieslook fijn en meng dit met de tonijn, roomkaas, peper, zout, citroensap en bieslook.
- Snijd de gebakken en afgekoelde soesjes horizontaal doormidden en vul ze met het tonijnmengsel.
- Bestrooi de soesjes met bieslooksnippers.