Pasta con salsa di noci

Pasta con salsa di noci

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Italiaanse klassieker: Pasta con salsa di noci. Penne met een saus van gemalen walnoten en Room Culinair op smaak gebracht met knoflook, zout en peper. Verdeel de saus over de penne en geniet van deze smaaksensatie. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Walnoten gepeld, ongezouten
  • 40 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta con salsa di noci op tafel.

  1. Kook de penne in ruim kokend water met zout tot al dente (beetgaar), onder af en toe roeren. Laat de penne uitlekken.
  2. Maal de walnoten fijn.
  3. Pel de knoflook, pers deze uit en laat de knoflook in wat olijfolie lichtbruin worden. Voeg de gemalen walnoten en Room Culinair toe en roer alles goed door.
  4. Breng de saus op smaak met zout en versgemalen zwarte peper. Smelt eventueel een stukje roomboter in de saus als deze te droog is.
  5. Verdeel de penne over vier borden en schep de saus over de penne.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen