Runderrolletjes

Runderrolletjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk mals rundvlees gevuld met augurk en ui en vervolgens gerold in spek. Geserveerd met een heerlijke saus van tomaat en bouillon. Het perfecte gerecht voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat je ervan wilt genieten.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Runderrolletjes op tafel.

  1. Strooi zout en peper over beide kanten van het vlees.
  2. Bestrijk de bovenkant van het vlees met mosterd.
  3. Leg een plakje spek op elk lapje vlees en verdeel paprikapoeder erover.
  4. Voeg ui en augurk toe en rol de lapjes op. Bind ze vast met keukendraad of cocktailprikkers.
  5. Rol de lapjes vlees even door bloem.
  6. Bak de rolletjes in boter tot ze bruin zijn.
  7. Haal het vlees uit de pan en voeg tomaat en bouillon toe. Breng aan de kook en voeg vervolgens het vlees toe. Voeg genoeg vocht toe zodat het vlees onder staat.
  8. Laat het geheel met de deksel op de pan in 2 uur gaar stoven.
  9. Bind het vocht met maïzena indien nodig en serveer apart bij het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees