Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Galiameloen met kwark, honing en pecannoten

Galiameloen met kwark, honing en pecannoten

foodcoach badge foodcoach

Frisse en zoete smaken die perfect samenkomen in dit gerecht van Galiameloen met kwark. Heerlijk als ontbijt of toetje. Garneer met honing en grof gehakte pecannoten en geniet van de heerlijke smaak.

5 min bereiden 1 personen

(0)

Ingrediënten

  • 200 g MinusL magere kwark
  • 2.25 tl Honing
  • 6 g Pecannoten
  • 200 g galia-meloen

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Galiameloen met kwark, honing en pecannoten op tafel.

  1. Schep de kwark in een kommetje.
  2. Snijd de meloen in kleine stukjes en schep over de kwark.
  3. Hak de pecannoten grof.
  4. Garneer met de honing en de verkruimelde pecannoten.