Wokschotel met wortel, ui, champignons, paprika en aardappel

Wokschotel met wortel, ui, champignons, paprika en aardappel

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle wokschotel met wortel, ui, champignons, paprika en aardappelpuree. De groenten worden bereid met bouillon, laurierblaadjes en kruiden. Het geheel wordt onder de grill even aangebakken voor extra smaak en textuur. Perfect voor een gezellige avondmaaltijd!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Wokschotel met wortel, ui, champignons, paprika en aardappel op tafel.

  1. Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Giet ze af, maar bewaar wat van het kookwater. Stamp de aardappels fijn en maak er met het kookwater, olijfolie, zout en peper een gladde puree van.
  2. Fruit de ui, paprika, wortels en knoflook 5 minuten zachtjes in de zonnebloemolie. Doe de champignons en de doperwten erbij en bak nog 2 minuten. Voeg dan de bouillon, laurierblaadjes en kruiden toe. Laat alles nog 15 minuten zachtjes koken. Verwijder de laurierblaadjes.
  3. Verwarm de grill voor. Doe de groenten in een ovenschaal. Schep de aardappelpuree erop en strooi er paneermeel over. Zet de schaal onder de hete grill en laat er een bruin korstje op komen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui Paddenstoelen Paprika Champignons