Witlofsalade met peren noten en geitenkaasdressing

Witlofsalade met peren noten en geitenkaasdressing

Smulweb imageSmulweb

Een uitdagende mix van geitenkaas, peren, noten en witlof, geserveerd met een lichte geitenkaasdressing. De perfecte balans van smaken tussen pittig en zoet, knapperig en romig.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Witlofsalade met peren noten en geitenkaasdressing op tafel.

  1. Pureer geitenkaas met azijn, slagroom, olie en mosterd tot een gladde dressing.
  2. Hak noten grof.
  3. Leg mooie blaadjes van de struikjes witlof in stervorm op de borden. Snij de rest van de witlof ragfijn. Schil de peren en haal het klokhuis eruit en snij deze in smalle reepjes. Schep witlof en peren luchtig door elkaar.
  4. Besprenkel de witlof en peren met citroensap.
  5. Schep de salade in het midden van de witlofster op de borden.
  6. Verdeel de dressing over de salade.
  7. Strooi de noten erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Fruit Witlofsalade Peren