Veldsla met kastanjechampignons oude kaas en walnoten

Veldsla met kastanjechampignons oude kaas en walnoten

Smulweb imageSmulweb

Een groene salade met een twist! Deze veldsla is heerlijk door de hartige kastanjechampignons, oude kaas en geroosterde walnoten. Maak af met een zoetzure frambozen-dressing om er een geweldige salade van te maken.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Veldsla met kastanjechampignons oude kaas en walnoten op tafel.

  1. Was en droog de sla indien nodig.
  2. Rooster de walnoten in een droge koekenpan.
  3. Verhit de olie in de koekenpan.
  4. Bak hierin de champignons - op hoog vuur - mooi bruin. Laat een beetje afkoelen.
  5. Maak een dressing van de olie, frambozen-azijn, zout, peper, mosterd en honing.
  6. Verdeel de sla over de bordjes.
  7. Strooi de champignons erover en schaaf de kaas en verdeel de walnoten erover.
  8. Besprenkel met dressing.
  9. En dan.........smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas