Pita met zuurkool en shoarma

Pita met zuurkool en shoarma

Smulweb imageSmulweb

Korte Nacho Cheese wordt het, maar dan anders. Wij beleggen een pita met zuurkool en shoarmavlees. Dan voegen we nog wat paprika, cheddar en knoflooksaus toe. Lekker simpel en snel, dit recept is ideaal voor onderweg of als snel avondeten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Geraspte cheddar
  • 4 Pitabroodjes

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Pita met zuurkool en shoarma op tafel.

  1. Was de paprika en halveer hem. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en roerbak de vleesreepjes met de paprika in ongeveer 10 minuten gaar.
  3. Snijd de Cheddar in reepjes.
  4. Verwarm de pita-broodjes volgens de gebruiksaanwijzing en snijd ze overdwars door.
  5. Spoel de zuurkool zorgvuldig onder stromend water en laat het uitlekken.
  6. Verwarm de zuurkool in een pan goed door.
  7. Beleg de broodjes met de zuurkool.
  8. Snijd plakjes van de Cheddar.
  9. Verdeel het vleesmengsel en de Cheddar over de zuurkool.
  10. Serveer met knoflooksaus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Zuurkool