Sukadelapjes

Sukadelapjes

Smulweb imageSmulweb

Sukadelapjes zijn heerlijk mals van smaak als je ze lang genoeg stooft en het vlees lekker door laat sudderen. De mosterdkandt-en-klaarbrood maakt de stoof helemaal af in combinatie met de uien, tijm en azijn.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sukadelapjes op tafel.

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
  2. Snipper de gepelde uien.
  3. Verhit de boter in een braadpan en laat de runderlappen aan beide kanten bruin bakken. Laat de uiensnippers meebakken tot ze beginnen te kleuren. Bestrooi met wat zout en peper.
  4. Giet zoveel heel water in de pan dat het vlees net onder staat. Voeg de tijm en azijn toe.
  5. Bestrijk het brood met de mosterd en leg het met de mosterdkant naar beneden op het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden Sauzen