Fazant met port en appeltjes

Fazant met port en appeltjes

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke combinatie van fazant, port en appeltjes. Bak de fazantenborstjes bruin in Alpro en blus af met de fazantenjus en porto. Laat inkoken en voeg de Alpro Soya Cuisine toe. De appeltjes bak je in Alpro Bakken en Braden en serveer je met grenadine. Garneer met tuinkers.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Fazantfilet
  • 30 g Grenadine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Fazant met port en appeltjes op tafel.

  1. Versnijd de fazanten. Bak de borstjes aan in Alpro tot beide kanten bruin zijn.
  2. Blus de borstjes met de fazantenjus en de Porto. Laat inkoken tot meer dan de helft en voeg er de Alpro Soya Cuisine aan toe.
  3. Snijd de appeltjes in halve maantjes en bak ze bruin in Alpro Bakken en Braden. Overgiet met grenadine.
  4. Serveer de fazant met portosaus en de appeltjes.
  5. Versier met tuinkers.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken