Gebakken aardappelen met paddestoelen en ui

Gebakken aardappelen met paddestoelen en ui

Smulweb imageSmulweb

Kruidige gebakken aardappels met paddestoelen en ui. De perfecte combinatie met vegetarische cordon bleu en bloemkool. Een gerecht dat snel op tafel staat en vol van smaak is. Smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gebakken aardappelen met paddestoelen en ui op tafel.

  1. Bereid de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de olie en fruit de ui op een halfhoog vuur al omscheppend in circa 5 minuten goudgeel en glazig.
  3. Zet het vuur hoog en voeg de paddenstoelen en de tijm toe en bak ze 3 minuten mee.
  4. Schep de aardappelschijfjes erdoorheen en warm alles nog even goed door.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer met een vegetarische cordon bleu en bloemkool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui