Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten

Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten

Smulweb imageSmulweb

Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten vol met smaak. Gehakt met ui, knoflook en prei. Pannenkoekjes gemaakt van bloem, eieren, melk en zout hebben een heerlijke en zachte smaak. Gegratineerde kaas geeft het de finishing touch. Perfect voor het hele gezin!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.25 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten op tafel.

  1. Schil en snipper de ui en de knoflook. Maak de prei goed schoon en snipper de prei.
  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin het gehakt rul.
  3. Voeg dan de ui, knoflook en prei toe en bak dit plm. 3 minuten al omscheppend mee. Maak op smaak met peper, zout en overige kruiden. Roer er tomatenketchup door.
  4. Roer bloem met eieren en zout tot een glad deeg. Voeg al roerende melk toe tot een glad beslag. Laat dit een kwartiertje staan.
  5. Bak hiervan in de boter plm. 12 kleine pannenkoeken.
  6. Oven voorverwarmen op 200 graden. Verdeel het gehaktmengsel over de pannenkoeken en rol deze op. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
  7. Strooi er de geraspte kaas over en zet de schaal 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees