- 0.25 el Tijm vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Gegratineerde pannenkoekjes met gehakt en groenten op tafel.
- Schil en snipper de ui en de knoflook. Maak de prei goed schoon en snipper de prei.
- Verhit de olie in een koekenpan. Bak hierin het gehakt rul.
- Voeg dan de ui, knoflook en prei toe en bak dit plm. 3 minuten al omscheppend mee. Maak op smaak met peper, zout en overige kruiden. Roer er tomatenketchup door.
- Roer bloem met eieren en zout tot een glad deeg. Voeg al roerende melk toe tot een glad beslag. Laat dit een kwartiertje staan.
- Bak hiervan in de boter plm. 12 kleine pannenkoeken.
- Oven voorverwarmen op 200 graden. Verdeel het gehaktmengsel over de pannenkoeken en rol deze op. Leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Strooi er de geraspte kaas over en zet de schaal 10-15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.