Kofte

Kofte

Smulweb imageSmulweb

Proef de smaken van Istanboel in dit heerlijke gerecht! Maak kofte van brood, gehakt, ui, knoflook, verse kruiden en ei. breng op smaak met komijn, zout en peper en bak in de pan met hete olie voor 4 tot 5 minuten aan elke kant.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 g Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kofte op tafel.

  1. Laat het brood even weken in water en knijp het uit.
  2. Pel en rasp de ui en de knoflook. Snij de verse kruiden klein.
  3. Meng het brood, de ui, de knoflook, de verse kruiden en het ei met het gehakt. Kruid met komijn, peper en zout naar smaak. Kneed het gehakt heel goed door.
  4. Verdeel het gehakt in porties en vorm er platte koekjes van. Licht paneer ze.
  5. Bak de koekjes in een koekenpan in hete olie, 4 à 5 minuten aan elke kant.
  6. Laat de koekjes goed uitlekken op keukenpapier.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Bakken Koekjes