Sate van varkenshaas

Sate van varkenshaas

Smulweb imageSmulweb

Mals varkenshaasje gemarineerd in limoensap, ketjap en gemberwortel. Gegrild tot perfectie en geserveerd op een stokje. Heerlijk bij de borrel of als onderdeel van een zomerse barbecue.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sate van varkenshaas op tafel.

  1. Meng voor de marinade het sap en rasp van de limoenen met ketjap, basterdsuiker, gemberwortel en olie. Pers de knoflook erboven uit.
  2. Snijd het vlees in hele kleine blokjes. Roer het vlees door de marinade en laat het 2 uur marineren.
  3. Rijg het vlees aan de prikkers en rooster ze 10 minuten bruin en gaar.
  4. Keer de stokjes regelmatig.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees