Wijting met paprika en venkel

Wijting met paprika en venkel

Smulweb imageSmulweb

Met wijting, venkel en paprika zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Besprenkel de vis met citroensap, cajunkruiden en leg tomaten over de wijting. Bak het een halfuur in de oven en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Wijting

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wijting met paprika en venkel op tafel.

  1. Maak de paprika en de venkel schoon en snijd ze in zeer kleine stukjes. Snipper de ui.
  2. Olie een ovenschotel in. Leg de venkel, paprika en de ui onderin de schotel. Leg de vis op de groenten.
  3. Pers de citroen uit en giet het sap over de vis. Bestrooi met wat cajunkruiden en een snufje zout.
  4. Ontvel de tomaten en leg een laagje tomaten over de vis. Bestrooi opnieuw met de cajunkruiden.
  5. Plaats de schotel met deksel ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika Venkel