Witte bonen met een italiaans tintje met mozzarella en ham

Witte bonen met een italiaans tintje met mozzarella en ham

Smulweb imageSmulweb

Witte bonen met een Italiaanse twist met mozzarella en ham zorgen voor een smaakvolle receptuur. Voeg de bonen toe met prei, paprika en champignons aan de pan en voeg tomatensaus, ham en kaas toe. Kruiden met basilicum voordat je gaat serveren. Serveer dit gerecht aan je gasten en geniet samen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Witte bonen met een italiaans tintje met mozzarella en ham op tafel.

  1. Laat de witte bonen uitlekken en spoel ze goed af. Snijd de prei in dunne ringetjes en de paprika in kleine blokjes. Snipper de knoflook en snijd de champignons in dunne plakjes. Snijd de ham en mozzarella in blokjes.
  2. Verhit olie in een grote pan en bak de champignons op hoog vuur lichtbruin.
  3. Voeg de prei, paprika en knoflook toe en bak even mee. Voeg de tomatensaus, ham en de helft van de kaas toe.
  4. Roer de bonen erdoor en verwarm alles goed. Breng op smaak met kruiden (behalve basilicum).
  5. Voeg de rest van de kaas toe en de basilicum vlak voor het opdienen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen Witte bonen