Aardappel-knolselderijsoep met tuinkruiden

Aardappel-knolselderijsoep met tuinkruiden

Smulweb imageSmulweb

Aardappel-knolselderijsoep met tuinkruiden. Romig en rijk, deze soep heeft het allemaal! Perfect voor een koude winteravond, serveer met brood om te dippen. Lekker en eenvoudig te bereiden.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappel-knolselderijsoep met tuinkruiden op tafel.

  1. Kook aardappelen en knolselderij gaar in de bouillon met wat tijm gedurende ongeveer 20 minuten.
  2. Pureer de soep met de staafmixer.
  3. Voeg kipblokjes, selderijgroen en slagroom toe en laat de soep nog even koken en roer af en toe totdat de kip gaar is.
  4. Breng de soep op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  5. Serveer de soep in kommen en garneer met fijngeknipte peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden