Paksoi uit de wok met zwarte bonensaus

Paksoi uit de wok met zwarte bonensaus

Smulweb imageSmulweb

Paksoi uit de wok met zwarte bonensaus, geserveerd met rijst. Heerlijk van smaak dankzij de knapperige paksoi en de roerbak-uitjes en -gember. Met het bijgevoegde zakje woksaus voor een extra Oosterse smaak. Ideaal na een drukke dag.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Magere varkensreepjes
  • 100 g Zwarte bonensaus

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Paksoi uit de wok met zwarte bonensaus op tafel.

  1. Kook de rijst bijna gaar. Giet af en laat afkoelen.
  2. Pel de uien en snijd ze in parten. Schil de gember en hak het fijn. Maak de paksoi schoon en snijd het in grove stukken.
  3. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien en gember circa 3 minuten.
  4. Schep het vlees erbij en roerbak nog circa 4 minuten.
  5. Schep de paksoi en de rijst in de pan en roerbak ze kort mee.
  6. Voeg de inhoud van het zakje woksaus en 50 ml water toe aan het vleesmengsel en verwarm het geheel goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen