Gegrilde coquilles met gembersaus

Gegrilde coquilles met gembersaus

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde coquilles met gembersaus en visfond met crème fraîche, gehakte gember, honing en witte wijnazijn die zorgen voor een stroperige textuur (plm. 15 minuten), afgetopt met een topping van zachtsmakende coquilles.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 60 g Kwarteleitje

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gegrilde coquilles met gembersaus op tafel.

  1. Visfond met crème fraîche, gehakte gember, honing en witte wijnazijn inkoken tot een stroperige massa (plm. 15 minuten). Voeg gembersiroop toe en klop er 50 gr koude boter in blokjes doorheen. Haal van het vuur af en maak op smaak met wat zout.
  2. Coquilles kort bakken in wat olijfolie. Bestrooi met (zee)zout en peper.
  3. Schep op elk bord een spiegel van de saus. Verdeel de coquilles erover.
eet smakelijk