Pasta ( tagliatelle ) met visragout (garnalen en krab)

Pasta ( tagliatelle ) met visragout (garnalen en krab)

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met visragout van garnalen en krabsticks bedekt met crème fraîche, slagroom en peterselie. Garneer de pasta met geraspte Parmezaanse kaas.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta ( tagliatelle ) met visragout (garnalen en krab) op tafel.

  1. Kook tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel de knoflook en pers deze uit. Snijd de krabsticks in kleine stukjes.
  3. Breng de crème fraîche en slagroom met de uitgeperste knoflook aan de kook en laat ongeveer 10 minuten zacht inkoken.
  4. Roer de peterselie, garnalen en krabsticks door de saus. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Serveer de saus bij de tagliatelle en geef de Parmezaanse kaas apart erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta