Romige pate van kippenlevertjes port en kastanjechampigons

Romige pate van kippenlevertjes port en kastanjechampigons

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, romige pate van kippenlevertjes met port en kastanjechampions. Bak eerst ui, knoflook en tijm en voeg dan de kippenlevertjes en bacon toe. Bak nog 3 minuten, voeg vervolgens de champignons en de port toe, bak nog 10 minuten door en mix het met slagroom tot een fluweelzachte massa. Laat het afkoelen en geniet!

15 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige pate van kippenlevertjes port en kastanjechampigons op tafel.

  1. Smelt de boter en bak hierin de ui, knoflook en tijm plm. 2 minuten onder voortdurend roeren.
  2. Voeg de kippenlevertjes en de bacon toe en laat alles nog 3 minuten bakken.
  3. Voeg de champignons en de port toe en bak nog 10 minuten door tot al het vocht is verdampt.
  4. Mix het mengsel met de slagroom in de keukenmachine tot een gladde massa.
  5. Doe de pate in een mooi schaaltje en laat dit goed afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte