- 3 tl Rode kleurstof
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevuld kokosgerecht op tafel.
- De gemalen kokos, suiker, melk en kleurstof goed mengen en op zacht vuur koken totdat de suiker geheel gesmolten is.
- Bereid de broodmix volgens de gebruiksaanwijzing en laat het deeg rijzen.
- Verdeel vervolgens de deegmassa in 3 grote balletjes en rol de balletjes met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit.
- Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en vouw deze daarna 3 keer om en om in de vorm van een stokbrood. Plak de uiteinden dicht met iets water en bestrooi het lichtelijk met de bloem.
- Bak de gevulde Tenoba in 15-20 minuten lichtbruin in de voorverwarmde oven op een temperatuur van 150-175 graden. Haal uit de oven, wikkel in een natte theedoek en laat 5 minuten afkoelen.
- Snijd de Tenoba in plakjes van 3 cm dikte.