Gevuld kokosgerecht

Gevuld kokosgerecht

Smulweb imageSmulweb

Een prachtig gevuld kokosgerecht om van te smullen! Met een vulling van gemalen kokos, suiker en melk en gekleurd met kleurstof. Gevouwen in een heerlijk zacht brooddeeg. Bakken in de oven en afkoelen in een natte theedoek. Aanvallen maar!

45 min bereiden

ontbijt

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 tl Rode kleurstof

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevuld kokosgerecht op tafel.

  1. De gemalen kokos, suiker, melk en kleurstof goed mengen en op zacht vuur koken totdat de suiker geheel gesmolten is.
  2. Bereid de broodmix volgens de gebruiksaanwijzing en laat het deeg rijzen.
  3. Verdeel vervolgens de deegmassa in 3 grote balletjes en rol de balletjes met een deegroller in een ronde pannenkoekvorm uit.
  4. Verdeel de vulling over het uitgerolde deeg en vouw deze daarna 3 keer om en om in de vorm van een stokbrood. Plak de uiteinden dicht met iets water en bestrooi het lichtelijk met de bloem.
  5. Bak de gevulde Tenoba in 15-20 minuten lichtbruin in de voorverwarmde oven op een temperatuur van 150-175 graden. Haal uit de oven, wikkel in een natte theedoek en laat 5 minuten afkoelen.
  6. Snijd de Tenoba in plakjes van 3 cm dikte.
eet smakelijk