Kidneybonensalade met mango

Kidneybonensalade met mango

Smulweb imageSmulweb

Een frisse kidneybonensalade met mango, paprika, bosuitjes en peterselie. Afgerond met een pittige dressing van citroensap, olie, peper, zout en tabasco. Laat de salade minstens een uur staan om op smaak te komen. Heerlijk als lunchgerecht of bijgerecht bij de barbecue.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kidneybonensalade met mango op tafel.

  1. Schil de mango, snijd het vruchtvlees in plakken van de pit en snijd ze in stukjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Spoel de bonen in een zeef onder koud water af en laat ze goed uitlekken.
  2. Roer in een schaal het citroensap met de olie, peper en zout tot een dressing. Breng de dressing pittig op smaak met tabasco.
  3. Schep de peterselie, mango, paprika, bosuitjes en bonen erdoor. Laat de salade op een koele plek minstens een uur staan.
  4. Schep vlak voor het serveren de sla erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango