Garnalen recepten
Zelf Garnalen gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Garnalen recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 2 el Jumbo mayonaise romig
- 300 g aardappelen
- 200 g witlof
- 100 g baby spinazie
- 2 mini-sla romaine
- 1 appel
- 200 g Hollandse garnalen
- 2 el yoghurt
- 1 el bieslook
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Frisse salade met Hollandse garnalen op tafel.
- Schil de aardappelen en snijd in klein blokjes. Kook de aardappelblokjes in weinig water in ca. 4 min. beetgaar. Giet ze af in een zeef en laat ze afkoelen.
- Haal de witlofblaadjes los en snijd ze dwars in smalle reepjes. Snijd de spinazie fijn en houd wat blaadjes achter voor garnering.
- Meng de gesneden appel met de aardappelblokjes.
- Verdeel het mengsel over de borden. Schep de witlof, spinazie en sla door elkaar. Verdeel de sla over de borden en schep de garnalen erover.
- Roer de yoghurt, mayonaise en bieslook door elkaar. Schep de saus op de salade. Garneer met de resterende spinazieblaadjes.