Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rosbiefrolletjes met rucola en roomkaas op tafel.
- Sjalotjes en knoflook pellen en snipperen. Gedroogde tomaten fijnsnijden.
- Verwarm 1 el olie in een pan en bak hierin al roerend de sjalotjes en knoflook gedurende 2 minuten. Voeg de tomaten toe en bak nog 1 minuut mee. Laat afkoelen.
- Was en droog de rucola en snijd 20 gram fijn. Roer dit samen met de sjalotjes en tomaatjes door de roomkaas. Laat het afgedekt minimaal 1 uur intrekken.
- Leg op elke plak rosbief 2 tot 3 rucolablaadjes en verdeel hier wat van de roomkaasvulling overheen. Rol de rosbief op. Zet koud en afgedekt weg.
- Meng voor de dressing balsamico-azijn, peper, zout, wat suiker en olijfolie. Sprenkel vlak voor het serveren over de rosbiefrolletjes.