Lente pasta

Lente pasta

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke lente pasta met knapperige groenten en salami. De roomsaus met knoflook en kruiden geeft het gerecht een smaakvolle twist. Een verrasseingsgerecht voor het hele gezin!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lente pasta op tafel.

  1. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in stukjes van ca. 1 cm. Was de courgette en snijd deze in blokjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes. Snijd de salami in blokjes.
  2. Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Verhit intussen de olie in een pan en roerbak de groenten en salami ca. 3 minuten. Roer de room met knoflook en kruiden erdoor, verdun het geheel met een flinke scheut van het pastakookvocht en laat de saus nog ca. 5 minuten zachtjes koken.
  4. Breng de saus op smaak met zout en peper en schep de afgegoten pasta erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta