Hartige tompouce met kaascreme

Hartige tompouce met kaascreme

Smulweb imageSmulweb

Een hartige tompouce met een twist. Heerlijk knapperig deeg gevuld met romige roquefort- en geitenkaascrème. Deze tompouce is perfect voor een feestje of als borrelhapje. Garneer met een toefje crème fraîche en pistachenoten.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige tompouce met kaascreme op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de deegplakjes en leg ze op een bakplaat. Prik er met een vork gaatjes in. Bak het deeg in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.
  2. Laat het deeg afkoelen en snijd de deegplakjes in 2 lagen. Bewaar de plakjes luchtdicht tot gebruik.
  3. Roer voor de Roquefortcrème huttenkäse, 2 eetlepels yoghurt, roquefort en peper glad.
  4. Meng voor de geitenkaascrème geitenkaas, paprika, knoflook, 2 eetlepels yoghurt en peper.
  5. Bewaar beide crèmes afgedekt in de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen voor gebruik.
  6. Verdeel elke kaascrème over 4 deegplakjes.
  7. Leg 4 plakjes met roquefortcrème op 4 plakjes met geitenkaascrème en dek af met een leeg deegplakje.
  8. Garneer met een toefje crème fraîche en pistachenoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Tompouce