Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige tompouce met kaascreme op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Halveer de deegplakjes en leg ze op een bakplaat. Prik er met een vork gaatjes in. Bak het deeg in het midden van de oven voor ongeveer 20 minuten.
- Laat het deeg afkoelen en snijd de deegplakjes in 2 lagen. Bewaar de plakjes luchtdicht tot gebruik.
- Roer voor de Roquefortcrème huttenkäse, 2 eetlepels yoghurt, roquefort en peper glad.
- Meng voor de geitenkaascrème geitenkaas, paprika, knoflook, 2 eetlepels yoghurt en peper.
- Bewaar beide crèmes afgedekt in de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen voor gebruik.
- Verdeel elke kaascrème over 4 deegplakjes.
- Leg 4 plakjes met roquefortcrème op 4 plakjes met geitenkaascrème en dek af met een leeg deegplakje.
- Garneer met een toefje crème fraîche en pistachenoten.