Teriyaki wokschotel

Teriyaki wokschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze Teriyaki wokschotel is een heerlijke mix van malse vleesreepjes, knapperige kool en paprika. Geserveerd met noedels en gekruid met onze Japanse marinade. Een smakelijk gerecht waar je gegarandeerd van zult genieten

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Magere varkensreepjes

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Teriyaki wokschotel op tafel.

  1. Meng vleesreepjes met 3 eetlepels marinade en laat ca. 15 minuten staan.
  2. Maak kool schoon, snijd in dunne reepjes, was en droogslaan. Was en snijd de paprika in reepjes. Pel en snipper knoflook. Bereid de mie volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Verhit olie in een wok. Roerbak paprika en knoflook ca. 2 minuten.
  4. Voeg vleesreepjes toe en bak ca. 3 minuten op hoog vuur.
  5. Voeg kool toe en roerbak nog ca. 3 minuten.
  6. Breng op smaak met zout, peper en de rest van de marinade. Garneer met pinda's.
  7. Serveer met de bereide mie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Noedels Bakken Mie