Frans stoofpotje

Frans stoofpotje

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk Frans stoofpotje van suddervlees. Na twee en een half uur sudderen voeg je groentes, champignons, sambal en wijn toe. Laat het geheel nog drie kwartier stoven. Serveer met aardappelpuree of rijst.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Aardappelzetmeel

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Frans stoofpotje op tafel.

  1. Snijd de sudderlappen in kleine stukken en braad ze aan in olie. Laat ze daarna zo'n 2.5 uur in water stoven.
  2. Snijd de ui en de paprika in stukken van ongeveer 1 bij 1 cm. Pers de knoflook. Houd zout, sambal en knoflook bij de hand.
  3. Snijd de champignons in schijfjes. Als het vlees gaar is na ongeveer 2 uur, doe dan alle ui, paprika, champignons, sambal, zout en wijn erbij. Laat dit nog 3 kwartier stoven.
  4. Ondertussen, schil de aardappelen, kook en pureer ze of kook rijst.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje