Romige preisoep

Romige preisoep

Smulweb imageSmulweb

Een romige preisoep met krokant kaas-uienstokbrood en kipreepjes. Heerlijke ingrediënten die jouw preisoep onvergetelijk zullen maken. Perfect als voorgerecht!

45 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige preisoep op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C en bak het kaas-uienstokbrood in 6 minuten af.
  2. Smelt boter in een (soep)pan. Voeg de prei (handvol ringetjes achterhouden) en aardappel toe en bak 3 minuten.
  3. Schenk bouillon erbij en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
  4. Voeg slagroom toe en pureer met staafmixer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de soep over vier diepe borden en strooi kipreepjes en achtergehouden prei eroverheen.
  6. Snijd het kaas-uienstokbrood in plakken en serveer het brood bij de soep.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep