Gegrilde tomaten met knoflook peterselie en rozemarijn zo lekker

Gegrilde tomaten met knoflook peterselie en rozemarijn zo lekker

Smulweb imageSmulweb

Gegrilde tomaten met knoflook, peterselie en rozemarijn, zo simpel bijgerecht om van te smullen. Tomaten in de oven en af en toe omdraaien tot ze zacht zijn. Zorg er wel voor dat tomaten goed bedekt zijn met olijfolie en kruiden.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gegrilde tomaten met knoflook peterselie en rozemarijn zo lekker op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Was de tomaten en dep ze droog.
  3. Zet de tomaten met de steelaanzet naar beneden in de ovenschaal.
  4. Snijd de bolle kant van de tomaten kruislings in en druk dit wat uit elkaar (zie foto).
  5. Bestrooi de tomaten royaal met peper en zout.
  6. Strooi de peterselie, rozemarijn of tijm erover.
  7. Verdeel de olijfolie over de tomaten.
  8. Bak de tomaten plm. 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  9. Eet de tomaten warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kruiden