Beenham op italiaanse wijze

Beenham op italiaanse wijze

Smulweb imageSmulweb

Beenham op Italiaanse wijze, bereid in de oven met Chianti, knoflook, rozemarijn, tijm, oregano, en tomatenstukjes. Geserveerd met gesmolten mozzarella kaas, gebonden saus en basilicum. Perfect voor een heerlijk diner!

60 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Beenham op italiaanse wijze op tafel.

  1. Leg de beenhammetjes in een beboterde ovenvaste schaal. Schenk de Chianti en bouillon erbij. Voeg de knoflook, rozemarijn, tijm, oregano en tomatenstukjes toe.
  2. Zet de schaal afgedekt 1 1/2 uur in een op 190 graden voorverwarmde oven.
  3. Haal de beenhammetjes uit de schaal en leg er een plakje mozzarella op.
  4. Zet de beenhammetjes onder de grill tot de mozzarella gesmolten is.
  5. Bind de saus eventueel met bindmiddel en serveer het naast de beenhammetjes.
  6. Garneer het gerecht met basilicum. EET SMAKELIJK!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees