Roerbakgerecht van spinazie en gehakt met pesto

Roerbakgerecht van spinazie en gehakt met pesto

Smulweb imageSmulweb

Roerbakken was nog nooit zo smaakvol als met dit spinazie en gehakt roerbakgerecht met zelfgemaakte pesto. Paprika, bleekselderij, en ui vormen de basis van de groentes die samen worden gebakken. Blauwschimmelkaas en pindanoten voegen een extra smaaksensatie toe.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum
  • 50 g Geraspte kaas Parmezaanse

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roerbakgerecht van spinazie en gehakt met pesto op tafel.

  1. Maak pesto door de basilicum, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas, de knoflook, de olijfolie en peper en zout in de keukenmachine of met behulp van een staafmixer te mengen.
  2. Maak de paprika schoon, verwijder de draden van de bleekselderij en snijd beide in blokjes. Pel en snipper de ui en was de spinazie.
  3. Bak het gehakt rul in een anti-aanbakpan en voeg de paprika- en bleekselderijblokjes toe.
  4. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met de pesto, peper en zout.
  5. Voeg op het laatste moment de blauwschimmelkaas en de ongezouten pindanoten toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Sauzen Spinazie