De allerlekkerste aardappelgratin die ik zelf super vind

De allerlekkerste aardappelgratin die ik zelf super vind

Smulweb imageSmulweb

Deze aardappelgratin is overheerlijk. Laagjes aardappel in de ovenschaal met een romig sausje van slagroom, melk, nootmuskaat, bieslook en kaas. Je zet hem zo in de oven en na 25 minuutjes heb je een lekkere maaltijd op tafel staan!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(13)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke De allerlekkerste aardappelgratin die ik zelf super vind op tafel.

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Kook de aardappelen 5 minuten met wat zout.
  2. Wrijf een ovenschaal in met 3 uitgeperste teentjes knoflook.
  3. Roer in een grote kom slagroom, melk, nootmuskaat, zout, peper, bieslook en de helft van de kaas door elkaar.
  4. Doe de aardappels in de ovenschaal en schenk hierover het roommengsel en schep het door elkaar.
  5. Bestrooi met de overgebleven kaas en leg er wat klontjes boter op.
  6. Zet de schaal in de oven voor ca. 25 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Aardappelgratin