Champignonquiche met rookkaas

Champignonquiche met rookkaas

Smulweb imageSmulweb

Perfect voor de lunch of als lichte maaltijd. Deze champignonquiche met rookkaas zal iedereen verrassen. Heerlijk romig met een knapperige bodem. Makkelijk te maken en gevuld met smaak.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Roem kaas

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Champignonquiche met rookkaas op tafel.

  1. Laat het deeg ontdooien.
  2. Schoon champignons op en snij ze in plakjes. Rasp de rookkaas.
  3. Verhit boter in een koekenpan en bak champignons gedurende 10 minuten en laat zoveel mogelijk vocht verdampen.
  4. Klop eieren met room en een snuf peper en zout los.
  5. Verdeel het deeg over elkaar in de vorm en druk het aan.
  6. Meng champignons met het eimengsel en kaas en verdeel deze over de deegbodem.
  7. Bak de quiche in de oven gedurende 30 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas