Gebakken noedels met taugé

Gebakken noedels met taugé

Smulweb imageSmulweb

Deze gebakken noedels met taugé zijn perfect voor die dagen waarop je geen tijd hebt om te koken. Boordevol umamismaken en knapperige asperges, is dit gerecht een heerlijke en kleurrijke toevoeging voor elk bord.

10 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Gebakken noedels met taugé op tafel.

  1. Kook de noedels 3 minuten in kokend water zonder zout beetgaar en giet ze af.
  2. Sprenkel er 2 eetlepels olie over.
  3. Verhit intussen de resterende olie in de wok.
  4. Voeg de ui, gember en knoflook toe en roerbak het geheel 3 minuten.
  5. Verwijder de houterige uiteinden van de asperges en voeg ze toe.
  6. Roerbak het geheel nog eens 3 minuten.
  7. Voeg de noedels en taugé toe en roerbak alles op middelhoog vuur 2 minuten.
  8. Schep de lente-ui en ketjap erdoor.
  9. Voeg zout en peper naar smaak toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
  10. Serveer de noedels.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Groente Tauge