- 1 Gele paprika
- 100 g Geraspte cheddar
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Roerbakgroenten met ei op tafel.
- Verhit de olie in een hittebestendige wok en fruit de ui en knoflook gedurende 4 minuten tot ze zacht zijn.
- Snijd intussen de ham en courgette in repen van 5 cm. Zet de ham weg. Voeg de courgette en paprika's toe aan de ui en bak ze op middelhoog vuur gedurende 4 minuten tot ze zacht zijn.
- Voeg het paprikapoeder, tomatenpuree, ham, zout en peper toe. Breng alles aan de kook en laat het 15 minuten zachtjes koken tot de groenten beetgaar zijn. Draai het vuur laag.
- Maak 4 kuiltjes in het tomatenmengsel en breek in elk kuiltje een ei. Voeg zout en peper toe. Kook het geheel op laag vuur tot het eiwit begint te stollen.
- Verwarm de grill op de hoogste stand. Strooi de kaas over de eieren en groenten in de pan. Plaats de wok 5 minuten onder de grill, tot de kaas goudbruin is en de eieren gestold zijn. Serveer het gerecht direct met stokbrood of ciabatta.