Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Tropische oliebollen op tafel.
- Breng de rozijnen met de likorette amaretto aan de kook. Laat dit zachtjes koken, totdat het bijna verdampt is.
- Was en rasp de schil van de sinaasappel en citroen. Pers de vruchten uit en leng het sap aan met lauwwarm water tot een halve liter.
- Maak een beslag van de oliebollenmix. Gebruik in plaats van een halve liter water de halve liter vruchtensap en volg verder de gebruiksaanwijzing.
- Schep de rozijnen, het amandelschaafsel, de sinaasappel- en citroenrasp door het beslag. Laat het beslag ca. 30 minuten op een tochtvrije plaats onder een vochtige doek rusten.
- Verhit de slaolie en bak de oliebollen volgens de gebruiksaanwijzing.
- Meng de poedersuiker met de kokos. Bestrooi de oliebollen royaal met het kokosmengsel.