Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Kip wok gerecht uit singapore op tafel.
- Schil een klein stukje van de verse gember en rasp op een fijne rasp tot je ongeveer 1½ theelepel hebt - bewaar de rest in folie in de koelkast.
- Giet heet water over de taugé en laat 1 minuut staan, giet dan onmiddellijk af en laat uitlekken.
- Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui, bosuitjes en knoflook.
- Voeg de geraspte gemberwortel, dunne peper ringetjes, reepjes of blokjes paprika toe.
- Voeg de kipfilet toe. Laat 1½ minuut zachtjes bakken. (roer tussendoor)
- Voeg de taugé toe.
- Voeg de kippenbouillon met de sojasaus toe.
- Strooi de allesbinder erover en breng snel aan de kook en zet het vuur daarna laag. Laat pruttelen voor 1-2 minuten.
- Klaar is je gerecht.