Kip wok gerecht uit singapore

Kip wok gerecht uit singapore

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met een kip wok gerecht uit Singapore, klaar in binnen enkele minuten. Met deze geweldige combinatie van ui, dunne peper ringetjes, paprika, taugé, sojasaus en kippenbouillon, geaccentueerd met geraspte gemberwortel, kun je snel genieten van een heerlijk gerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Kip wok gerecht uit singapore op tafel.

  1. Schil een klein stukje van de verse gember en rasp op een fijne rasp tot je ongeveer 1½ theelepel hebt - bewaar de rest in folie in de koelkast.
  2. Giet heet water over de taugé en laat 1 minuut staan, giet dan onmiddellijk af en laat uitlekken.
  3. Verhit de olie in een pan en bak hierin de ui, bosuitjes en knoflook.
  4. Voeg de geraspte gemberwortel, dunne peper ringetjes, reepjes of blokjes paprika toe.
  5. Voeg de kipfilet toe. Laat 1½ minuut zachtjes bakken. (roer tussendoor)
  6. Voeg de taugé toe.
  7. Voeg de kippenbouillon met de sojasaus toe.
  8. Strooi de allesbinder erover en breng snel aan de kook en zet het vuur daarna laag. Laat pruttelen voor 1-2 minuten.
  9. Klaar is je gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte