Ravioli

Ravioli

Smulweb imageSmulweb

Zelf ravioli maken? Het is makkelijker dan je denkt. Vulling van spinazie, champignons en ui. Samengebonden met een eiwit en deeg. Binnen enkele minuten koken in ruim water en serveren met Zwitserse strooikaas. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 250 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Ravioli op tafel.

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Doe de lasagnevellen een voor een in de pan, en kook ze volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat ze los op de aanrecht uitlekken.
  2. Laat de spinazie goed uitlekken in een zeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit.
  3. Bak de ui en de champignons in een pan met anti-aanbaklaag en roer er de Italiaanse kruiden en de uitgelekte spinazie door.
  4. Leg nu op een lasagnevel, goed verdeeld over het hele vel, zes hoopjes spinaziemengsel. Bestrijk met een kwastje de randen van het deeg en de ruimtes tussen de vulling met het losgeklopte eiwit, aangelengd met wat water. Leg hierop een ander lasagnevel en druk de randen en de ruimte tussen de hoopjes stevig op elkaar. Snijd de ravioli's met een gekarteld deegwieltje of een mes los van elkaar. Herhaal dit tot de lasagnevellen en/of de vulling op is.
  5. Kook de ravioli's in een pan met ruim water in ca. 2 minuten warm en gaar. Uit laten lekken en bestrooien met Zwitserse strooikaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta