Mexicaanse fajitas met paprika uien

Mexicaanse fajitas met paprika uien

Smulweb imageSmulweb

Met deze Mexicaanse fajitas met paprika en uien zet je in een handomdraai een overheerlijk gerecht op tafel. Het vlees heerlijk gemarineerd en perfect gegrild in combinatie met gegrilde paprika's en uien. Serveer met tortilla's, guacamole en crème fraiche en geniet van deze smaakvolle maaltijd!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Rode peper
  • 30 ml Tequila

Bereidingswijze

Zet in 12 stappen deze heerlijke Mexicaanse fajitas met paprika uien op tafel.

  1. Maak de peper schoon en snijd hem in reepjes.
  2. Pel en snipper de knoflook.
  3. Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 3 uur. Zet het de avond ervoor al in de marinade zodat je na het werk direct kan beginnen met koken!
  4. Verhit de grillpan en grill het vlees om en om.
  5. Breng het op smaak met zout.
  6. Neem het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
  7. Maak de paprika's schoon en snijd ze in grove repen.
  8. Pel de uien en snijd ze in ringen.
  9. Bestrijk de paprika's en uiringen met olie en grill ze in de grillpan.
  10. Strooi er zout en peper over.
  11. Snijd het vlees in reepjes.
  12. Serveer de paprika, uien & vleesreepjes apart met tortilla's, guacamole, crème fraiche en eventueel een groene salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Groente Paprika Ui