- 1 Rode peper
- 30 ml Tequila
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Mexicaanse fajitas met paprika uien op tafel.
- Maak de peper schoon en snijd hem in reepjes.
- Pel en snipper de knoflook.
- Roer alle ingrediënten voor de marinade door elkaar en marineer het vlees minimaal 3 uur. Zet het de avond ervoor al in de marinade zodat je na het werk direct kan beginnen met koken!
- Verhit de grillpan en grill het vlees om en om.
- Breng het op smaak met zout.
- Neem het uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie.
- Maak de paprika's schoon en snijd ze in grove repen.
- Pel de uien en snijd ze in ringen.
- Bestrijk de paprika's en uiringen met olie en grill ze in de grillpan.
- Strooi er zout en peper over.
- Snijd het vlees in reepjes.
- Serveer de paprika, uien & vleesreepjes apart met tortilla's, guacamole, crème fraiche en eventueel een groene salade.