Hongaarse letcho

Hongaarse letcho

Smulweb imageSmulweb

De Hongaarse letcho is een smaakvol, eenvoudig te bereiden gerecht met paprika's, tomaten, uien en rookworst. Het geheel wordt op smaak gebracht met paprikapoeder en geklutste eieren zorgen voor een lekker romig effect. Perfect als hoofdgerecht of als bijgerecht!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hongaarse letcho op tafel.

  1. Snipper de uien fijn en bak ze glazig in de hete boter.
  2. Ontpit de paprika's en tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de rookworst in dunne plakjes.
  3. Voeg de paprika's, tomaten en rookworst toe aan de uien. Kruid het geheel met paprikapoeder, zout en peper.
  4. Laat het mengsel op matig vuur zonder deksel 15 minuten stoven.
  5. Kluts de eieren en schenk ze over de groenten. Roer alles door elkaar tot de eieren goed gestold zijn.
  6. Serveer het gerecht heet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Ei Rookworst