Een amuse van calvadosappel met pate

Een amuse van calvadosappel met pate

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijk hapje voor de ware fijnproever, een amuse van calvadosappel met pate. De appelsterretjes besprenkeld met Calvados en de pateballetjes zorgen samen voor een overheerlijke combinatie. Serveer dit als voorgerecht en geniet!

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 45 g Calvados

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Een amuse van calvadosappel met pate op tafel.

  1. Schil de appels en snijd ze in 4 dunne plakken. Steek uit elke plak 2 sterretjes met een vormpje of snijd ze eruit. Breng de Calvados met de sterretjes in een kleine pan aan de kook en laat het 1 minuut zachtjes koken. Laat de appelsterretjes uitlekken in een zeef.
  2. Snijd de pate met een natgemaakt mes in 8 gelijke plakken en rol met koele handen tot 8 mooie en gelijkmatige balletjes. Bewaar de balletjes tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  3. Verdeel de appelsterretjes over vier grote lepels. Leg op elk sterretje 1 pateballetje en garneer met 2 kappertjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Amuses Pate