Tonijntartaar met avocadocreme

Tonijntartaar met avocadocreme

Smulweb imageSmulweb

Tonijntartaar met een romige avocadocrème. Fijn gesneden tonijn gemengd met kappertjes, bieslook en pepertjes en besprenkeld met citroen. Geserveerd met een zachte crème van avocado, knoflook, tomaat en mayonaise.

15 min bereiden

voorgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 20 g Bieslook
  • 1 Rode peper
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tonijntartaar met avocadocreme op tafel.

  1. Snijd de tonijn fijn, hak de bieslook en een deel van het pepertje zonder de pitjes en de kappertjes grof.
  2. Meng de vis met de kappertjes, wat olie, bieslook, pepertjes en wat citroen en laat de smaken 10 minuten in de koelkast intrekken.
  3. Haal intussen de schil van de avocado, pureer het vruchtvlees en meng het met de fijngehakte knoflook, de fijngesneden tomaat en de mayonaise.
  4. Maak hier een fijne crème van door eventueel wat water toe te voegen.
  5. Proef en voeg wat zout naar smaak toe.
eet smakelijk