Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Scampis met groenten in de wok op tafel.
- Leg de diepgevroren scampi's in een kom heet water en pel ze. Dep ze droog met keukenpapier.
- Verhit de wok en verhit er vervolgens 2 eetlepels oosterse bakolie in.
- Voeg de scampi's toe en roerbak deze 2-3 minuten. Haal ze uit de wok.
- Voeg nogmaals 1 eetlepel oosterse bakolie toe aan de wok en voeg de nog diepgevroren wokgroenten toe. Roerbak deze 2-3 minuten.
- Strooi de roerbakmie over de groenten en giet tegelijkertijd 2,5 dl bouillon in de wok. Voeg de wokmarinadekruiden toe. Roerbak verder tot de mie de bouillon volledig heeft opgenomen. Als de mie nog te knapperig is voeg dan nog een scheutje water toe.
- Voeg de scampi's opnieuw toe en warm al roerend op.
- Voeg indien gewenst een beetje zwartepeperwoksaus toe voor extra smaak.