Sambal madame jeanette

Sambal madame jeanette

Smulweb imageSmulweb

Met Sambal madame jeanette krijgt je gerecht een extra spicy twist. Je kan het wokken om de houdbaarheid te verbeteren of het puur eten om extra pittigheid toe te voegen. Wees voorzichtig en was grondig uw handen en keukengerei na het bereiden.

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Madame Jeanette Peper
  • 3 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Sambal madame jeanette op tafel.

  1. Was de pepers goed schoon, schil de uien en knoflook en rooster de trassi lekker zwart.
  2. Mik alles in de keukenmachine en druk op de knop.
  3. Eventueel kort en heet bakken in een wok om de houdbaarheid te verbeteren. Maar als je het extra pittig wilt, bak de prut dan niet.
  4. Was je keukengerei en handen na afloop grondig. Tijdens bereiding niet in je ogen wrijven en geen tussentijds bezoek aan het toilet brengen (dit loopt slecht af).
  5. Consumptie op eigen risico. Niet voor beginners met onvoldoende ervaring met heet voedsel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen