Mediterraanse samosas

Mediterraanse samosas

Smulweb imageSmulweb

Makkelijk te maken: Mediterraanse samosas van filodeeg gevuld met tonijn, feta, olijven, peterselie en yoghurt. Een heerlijk hapje voor bij de borrel!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Filodeeg plakken

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mediterraanse samosas op tafel.

  1. Verhit de olie in de pan.
  2. Smeer twee vellen filodeeg in met gesmolten boter en leg de andere 2 vellen op de beboterde vellen. Snij de vellen voorzichtig in vieren.
  3. Doe de tonijn, feta, olijven, peterselie en yoghurt in een kom.
  4. Doe een schepje van het mengsel op elk stukje deeg en vouw het dicht in de vorm van een envelop.
  5. Bak de pakketjes in hete olie tot ze goudkleurig zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Desserts